Postmodernism: degradez – deci exist!

După o (prea) lungă etapă de denaturări, reinterpretări și absurdități moderniste, ne-am trezit cu toții în postmodernism.

Noua orientare programată ca pe timpurile cincinalelor sovietice dictează calea: virtualizarea, pervertirea, batjocorirea a tot ce a fost dat de Dumnezeu sau creat de om, un dezmăț total și dictatură totalitară a destrăbălaților, bolnavilor și debilor. Acest ecumenism a mediocrității totale, prostiei fără de margini și logicii animale.

Da, progresul tehnico-științific tot mai rapid înaintează – dar este el oare un progres și al omului? nu prea…

Toate inovațiile cele mai sofisticate sînt în primul rînd inventate cu un singur scop: înarmarea. Așa a apărut internetul, telefonia mobilă sau tehnologia GPS, toate ele mai întîi sînt folosite pentru a omorî și abia după asta li se găsesc și aplicații „pașnice”.

Una sau două mii de ani în urmă, un luptător trebuia să dea dovadă de dragoste pentru ceea ce face, voință și hotărîre de fier, pregătire morală și sufletească de a-și apăra vitejește familia, neamul, țara, credința. Acum însă pentru a fi militar bun trebuie să fii exact pe dos: să fii nemilos, crunt, plin de ură și sete animalică de sînge.

Înainte luptele durau cu anii și cîștigau în majoritatea cazurilor cei ce aveau dreptate. Astăzi însă cîștigă fiara, acel care are tancuri, bombe, care nu are milă și nici dragoste și luptele durează cîteva zile sau luni.

Și cumea minciunii: motivația războaielor de astăzi este „lupta pentru pace”!

Numai SUA în ultimii 80 de ani a dus zeci de războaie în care au murit sute de milioane de oameni, a căror unică vină erau bogățiile naturale a pămînturilor lor, pe care americanii le-au preluat prin așa zisele proceduri ale economiei de piață, care în prezent este o simplă metodă „legală” de sărăcire a celor și așa săraci.

Cea mai dureroasă lovitură este destrăbălarea și prostituarea gîndirii la nivel global. Filme de cea mai mare jenă ce durează cu anii, cultul consumismului și avuției, virtualizarea adevărului și impunerea prin legi drastice a dezmățului drept „normalitate”.

Occidentul nu se mulțumește cu degradarea proprie, ci vrea să impună această dictatură a minciunii la nivel global, cine nu o acceptă de bună voie – li-o impun ei cu avioane, Serbia de două ori a simțit această „dragoste” în ultimii 15 ani…

Ni se bagă pe urechi din grădiniță că tot ce e nou este mai bun, că tot ce se face e spre bine – o minciună crasă! Ce bun au adus ghiliotina, tancul sau arma nucleară? Apogeul acestui progres îl va constitui distrugerea omenirii într-un război nuclear mondial sau o catastrofă ecologică – deci moartea este scopul progresului? Spre moarte vă rupeți voi, progresiștilor?

Zic unii că Evul Mediu fundamentalist a întîrziat progresul cu minim 500 de ani. Să fim sinceri, acești 500 de ani omenirea le-a cîștigat defapt pentru a avea timp să cugete asupra rostului și valorilor ei!!!

Postmodernism înseamnă moarte… Doar revenirea la tradiții, la acea formă naturală de viață, în armonie cu natura, oamenii și Dumnezeu – doar aceasta este calea unică spre a depăși aceste timpuri apocaliptice!

3 Comments

  1. Din păcate tot ce spui tu este adevărat…
    Se încearcă de implantat o cultură străină care se cere a crede ca fiind una corectă, uiând în acest mod de adevărateșe valori naționale a fiecărui stat în parte… Păcat

  2. Esti foarte tezist, de ca si cum tu stii foarte clar cine e idiotul si cine nu, trebuie sa vii cu exemple si sa abordezi problema mai „obiectiv”. Nu zic ca nu e adevarat ce spui, dar felul in care o spui acum nu va strange multe urechi. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.